Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PZ

PeTaX

29. 8. 2009 16:00
Zákazy a příkazy (a zvláště EU!)

jsou cestou do pekel, dlážděnou dobrými úmysly. Co takhle ponechat volbu na jednotlivci?

Dokud bude spotřebitel žárovek existovat, musí existovat jejich výrobce. (Takový pan Saudek Vás, i s celým tím rozborem, pošle do horoucích pekel a stejně si na focení rozsvítí tři půlkila.) A mě donutíte, že si založím fabriku na výrobu žárovek!

Nebuďte chytřejší, než lidé...

0 0
možnosti
RK

Radek0075

29. 8. 2009 15:45
Víš blbečku proč jsem uvítal nařízení EU ohledně žárovek?

Jsem obchodník. Do teďka se stávalo že přišla bába s tím že potřebuje jednu žárovku na hajzlík a já měl hrubej zisk korunu pade. Ono taky z prodejní ceny sedm Kč víc nevyrazim. U úspornejch žárovek mám rabat řádově v desetikorunách (třeba 40 Kč) a u nejnovějších diodových klidně kilo i víc. :-)

0 0
možnosti
Z

Zapata

29. 8. 2009 15:39
Autore,

psát na iDNES takové články je jako házet perly sviním. Tady ti zabedněnci nmůžou pochopit vůbec nic, akorát to, že jste členem ČSSD a to jim stačí, k tomu aby měli jasno, že to co napíšete je blbost.

0 0
možnosti
EC

AKSAMIT

29. 8. 2009 15:26
vy

byste se mel prihlasit jako mluvci nejake strany.V kazde vete nekolik lzi,ale dokazete se tvarit jako uplny spasitel..;-D

0 0
možnosti
F

fido_castro

29. 8. 2009 15:21
Antikarma

iDnes by mela zavest Anti-karmu, hned bych jejich sluzeb vyuzil.

0 0
možnosti
J

Jýřa

29. 8. 2009 15:09
:-*)

Pisateli z tebe musí být ta vaše "jiná kultura" opravdu ráth!!;-D

0 0
možnosti
VP

vpa

29. 8. 2009 14:56
Vtipe vylez

A proč si mám ve sklepě, kde svítím pár minut měsíčně pořizovat výrazně dražší zářivku? Proči si musím kupovat každé 3 roky novou šetřící zářivku, protože ta předchozí praskne? Proč musím po zapnutí šetřící zářivky 3 minuty čekat než naběhne, pak udělat minutovou práci, ke které potřebuji velké světlo a zase vypnout? atd. ... Proč se pořád někdo snaží být chytřejší, než jsou ostatní?

Nene, žádná jiná varianta neexistuje, naše je správná. Je potřeba ospravedlnit naše zbytečná pracovní místa a větší platy, naše sliby musí taky někdo zaplatit, ještě musíme zaplatit našim kamarádům a jejich kamarádům, ekologické lobby a taky potřebujeme zaplatit volební proslovy, kdo má ty nesmysly furt vymýšlet.

0 0
možnosti
JJ

jonatan66

29. 8. 2009 14:52
Jako by to tu už bylo

Takže pár "vyvolených" opět ví co je pro nás to nejlepší ať se nám to líbí nebo nelíbí. A navíc si z toho udělali velmi výnosný byznys, že...:-/

0 0
možnosti
B

brnl

29. 8. 2009 14:46
Ještě kdyby pan autor pochopil

mezi těmi svými demagogickými čísly že  VK a dalším svobodným občanům tady spíš vadí ta další bolševická regulace trhu, což to takhle nechat na tom trhu tam se vždycky prosadí to levnější a lepší, bohužel zatím tyhle nové žárovky se v některých místech jako lepší a levnější vůbec nejeví.

Pokud by vám soudruzi skutečně šlo o ty tuny emisí kterými se tady oháníte tak přestaňte blokovat rozvoj jaderné energetiky a bude o stovky a stovky tun těch emisí méně.

Tady skotačit s nějakými žárovkami které v těch tunách emisí představují zanedbatelnou kapku v moři a blokovat něco co představuje půlku toho moře to je potom jenom a jenom náboženský fanatismus.  

0 0
možnosti
K

kion1111

29. 8. 2009 14:40
Trapné

8-o:-)Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1247x
Jsem právník a ekonom. Před volbami jsem pracoval ve funkci náměstka ministra životního prostředí a později jako ředitel poradců předsedy vlády. Přednáším též na Vysoké škole finanční a správní právo a ekonomiku udržitelného rozvoje. T.č. veřejně vystupuji v roli stínového ministra životního prostředí za ČSSD. Sociálním demokratem jsem od počátku roku 1990, kdy jsem stranu pomáhal obnovit. Jsem ženatý a mám dvě děti. Bližší informace též na www.petrzilek.cz nebo www.cssd.cz.

Seznam rubrik