Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

VašekIV

18. 12. 2009 12:09
Musíme zachránit svět

i za tu cenu, že ho zničíme!!!;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti

flavy

18. 12. 2009 10:32
Vy jste určitě pokrokový expert, pane Petržílku:))) - I

Vy taky hodně počítáte. Myšlenka, že rozhodující roli musí a může sehrát big business a jeho představitelé, mne ohromila. Já byl až doteď přesvědčen, že rozhodující roli v globálním vývoji lidstva na téhle planetě sehraje Jarda Novák z Mlečic a jeho teta Božena s řádkou brambor a ručně pletenými košíky. Taky mne zaujalo slovní spojení „musí a může“. Vždycky jsem si myslel, že buď je jedno, nebo druhé. Pokud někdo něco „musí“, pak si „nemůže“ vybírat.

Psát Vám, že Vaše „počty“ se zakládají na podvodu – viz. borek níže, nebo viz. blogy pana Kremlíka zde na idnes, nemá cenu. Kdybyste odpověděl, pak zřejmě jen heslem „chceme okamžitě čisté zdroje energie, abychom zachránili planetu“, jako většina účastníků konference? (spíš demonstrace) v Kodani. Věda Vás nezajímá, protože jí nerozumíte. Vás zajímá jenom politika, protože v té je možné všechno.

0 0
možnosti

590130

18. 12. 2009 9:55
Pokrokoví experti

Buééééé! Nic neukazuje lépe Vaše myšlenkové schéma.

0 0
možnosti

Larry Matejka

18. 12. 2009 9:43
Oligarchie

je schopna připojit se účinně k úsilí osvícených politiků a veřejnosti zachránit přírodu a zlidštit umělé prostředí člověka? A není to takhle náhodou přesně naopak? Neprosazuje oligarchie své zájmy přes "osvícené" politiky? O přírodu jim nejde, zato o to, jak znelidštit přirozené prostředí člověka. One child policy, nezaměstnanost, konec demokracie, byrokratická hrůzovláda, eugenika, sociální inženýrství, depopulizace... Svatý Al Gore! Come on... Pravdu máte ovšem v tom, že jde o "big money" a "big power".

0 0
možnosti

K-D

18. 12. 2009 8:45
Cvok a popleta Petržílek

Nejdříve pro cenzory - slova jsou překopírována z článku. Taže žádné dukáty nebrat.

--------------------------------------------

Petržílek je jak kafemlejnek. Mele a mele, důkazy žádné. Na otázky neodpovídá. Abych se pořád neopakoval, tady jsou znovu:

http://kareldrabek.blog.idnes.cz/c/89827/Na-slovicko-oteplovaci.html

0 0
možnosti

Rodnok

18. 12. 2009 13:02
Re: Cvok a popleta Petržílek

Drábek je jak kafemlejnek. Mele a mele, důkazy žádné. Mmch. snad neočekáváte, že by Petržítek nebo kdokoli s vámi ztrácel čas.

0 0
možnosti

borek

18. 12. 2009 8:34
Co Vy všechno nevíte

Např. to, že žádní liberální ekonomové nikdy nepopírali nutnost státních výdajů na výzkum - najmě základní.

A patrně ani to, že v pozadí nedohody bezpochyby je, že se stále přesněji zjišťuje, že celá záležitost s "ochranou klimatu" je ne jeden, ale několik velkých podvodů.

Ono totiž i Obamu, který patrně vůbec nemá právo být prezidentem USA, neb se v nich nenarodil - čeká vysvětlování před kongresem, jakto že ignoruje poznatky, že se o podvod jedná...

Ne, to není žádná pochybná spiklenecká teorie o spiklencích, ale dnes již prokázaná pravda o tom, jak část vědecké obce bohatne na falšování a zkreslování údajů.

Ale to Vašince nezajímá. Chcete zachraňovat svět, ať to stojí co to stojí ač o to nestojí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1247x
Jsem právník a ekonom. Před volbami jsem pracoval ve funkci náměstka ministra životního prostředí a později jako ředitel poradců předsedy vlády. Přednáším též na Vysoké škole finanční a správní právo a ekonomiku udržitelného rozvoje. T.č. veřejně vystupuji v roli stínového ministra životního prostředí za ČSSD. Sociálním demokratem jsem od počátku roku 1990, kdy jsem stranu pomáhal obnovit. Jsem ženatý a mám dvě děti. Bližší informace též na www.petrzilek.cz nebo www.cssd.cz.

Seznam rubrik