Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

burden

30. 10. 2009 9:34
ano

Se spoustou věcí lze souhlasit. Cítím na trhu tlak z Číny a Japonska, kdy se zbavují dolarů prakticky za jakoukoli cenu a přelévají je do investic, které budou dlouhodobě vynášet v jiné měně než USD. Japonsko financuje železnici k dolu na uhlí na Sibiři (platí v dolarech), čína nechává své firmy stavět silnice a dálnice ve východní evropě (Polsko a Moldávie), stavby úvěruje a dotuje - opět v dolarech. Zdá se, že Asie zcela ztratila důvěru v dolar a zbavuje se skrytě svých rezerv tak rychle, jak je to jenom možné aniž by jej zcela zničila svou aktivitou.

0 0
možnosti
I

IJNovak

29. 10. 2009 23:23
koridor Dunaj Odra Labe zaplatí EU=80000 prac.míst

Zahájit projekty (5 000 rybníků) hydrologické stability ČR, postavit 3xJE=50TWh neemisní elektřiny, koridor D-O-L=VD Evropského významu,....! Vše je týmová práce, ne zlodějny při Gripenech, Kapsche, Unipetrolu, Telefóniky,Pandurech, Ekosanaci aj. Prachy, jsou nesmí se rozkrádat!!!   Co to necháte blábolit Sobotku za nesmysly=ekonomický vyvrhel ČSSD!

0 0
možnosti
TT

tolan

29. 10. 2009 18:04
Vysoce perspektivní mladý socialista Petržílek.

"Veřejný dluh u nás není neudržitelný, může ještě růst." K tomu ještě patří dodat "Dluhy se neplatí".  Klobásky a pivo zdarma pro voliče to jistí ......  

0 0
možnosti
M

M.H.

29. 10. 2009 14:00
ach jo

tak nevím, asi jsem vedle jako ta jedle...měla jsem za to, pokud má nezaměstnaný člověk kde bydlet a co do huby , tak se má ještě hej...ale asi budeme muset fakt ty hromady milionářů pořádně zdanit, však takový člověk doma má času habaděj, takové třeba kanáry by nebyly špatné....a co takovým důchodcům nepřispěje čssd na nějakou dovču? zůstává rozum stát....

0 0
možnosti
R

rojack

29. 10. 2009 12:09
Ano, z celého blogu mě nejvíce rozesmálo:

"Nemělo by být žádných pochyb o tom, že zhoršení u západních sousedů se

projeví i v Česku. Také z tohoto hlediska se zdá být rozumné, že ČSSD

vyvolala odložení parlamentních voleb na příští rok."

Soudruhu Petržílku, pročpak je rozumné odložení voleb v souvislosti se zvyšující se nezaměstnaností?

Aby socani nepřišli k prázdé kase?

0 0
možnosti
W

Wolf778

29. 10. 2009 14:19
Re: Ano, z celého blogu mě nejvíce rozesmálo:

To mně nejvíce pobavil "credit lunch" ;-D

0 0
možnosti
JS

bapchpytho

29. 10. 2009 11:55
Vybarvil jste se pěkně,

"Nemělo by být žádných pochyb o tom, že zhoršení u západních sousedů se

projeví i v Česku. Také z tohoto hlediska se zdá být rozumné, že ČSSD

vyvolala odložení parlamentních voleb na příští rok." - hlavně, že u zhoršení nebude čssd, že ? Není důležíté konat pro dobro státu, je důležité konat pro dobro čssd. A záverečný povzdech nad tím,že ještě si můžeme půjčovat a moc nedlužíme jen dokresluje pokřivené levičácké vidění světa.Pokud si všichni trochu neutáhneme opasky, tak za nějakou dobu právě ty vaše babičky a sociálně potřební dopadnou mnohem hůř,pro snížení důchodů a různých dávek o třeba 20 % není třeba chodit daleko.

0 0
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1247x
Jsem právník a ekonom. Před volbami jsem pracoval ve funkci náměstka ministra životního prostředí a později jako ředitel poradců předsedy vlády. Přednáším též na Vysoké škole finanční a správní právo a ekonomiku udržitelného rozvoje. T.č. veřejně vystupuji v roli stínového ministra životního prostředí za ČSSD. Sociálním demokratem jsem od počátku roku 1990, kdy jsem stranu pomáhal obnovit. Jsem ženatý a mám dvě děti. Bližší informace též na www.petrzilek.cz nebo www.cssd.cz.

Seznam rubrik